Specialiseringer i fødevarevidenskab

Der er to specifikke specialiseringer på kandidatuddannelsen i fødevarevidenskab. Udover disse har du mulighed for at følge en individuel specialisering.

Mejeriteknologi (mejeriingeniør)

Mælk er en vigtig råvare i Danmark – og i resten af verden. Den kan forarbejdes til et utal af forskellige produkter, fra almindelig drikkemælk til softice og helt specielle oste. Uddannelsen er tæt på industrien og virkelighedens problemstillinger.

Læs mere om mejeriteknologi

Ølvidenskab

Ølproduktion har stolte traditioner i Danmark. Vi har i mange år eksporteret vores specialviden om dette produkt til resten af verden, og danske brygmestre har bygget et stort antal bryggerier i udlandet.

Læs mere om ølvidenskab

Individuel specialisering

På den individuelle specialisering kan du vælge et anbefalet kursusforløb inden for fx fødevaresikkerhed, procesanalytisk teknologi eller fødevareingredienser. Du kan også i stedet vælge at sammensætte dine egne kurser og kompetencer.

Læs mere om den individuelle specialisering