Geografi og geoinformatik med sidefag

Geografi og geoinformatik med sidefag er relevant for dig, der allerede på din bacheloruddannelse har studeret to fag. Det kan fx være fordi du gerne vil kunne undervise i begge fag, eller for at udnytte samspillet mellem de to fag til at opnå en dybere indsigt i det videnskabelige område.

Modeller for placering af sidefaget

Du kan placere dit sidefag efter flere forskellige modeller afhængigt af, om du vælger et andet fag på SCIENCE (Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet) som sidefag, eller om sidefaget ligger på et andet fakultet.

Uddannelsesforløbet for geografi og geoinformatik med sidefag på SCIENCE ser ud som følger:

Blok 1 Blok 2 Blok 3 Blok 4
1. år Sidefag Sidefag Sidefag Sidefag
Sidefag Sidefag
2. år
Geografiens didaktik Speciale
Begrænset valgfrit kursus

Følger du sidefag på et andet fakultet (fx Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet eller Det Samfundsvidenskabelige Fakultet), ser dit uddannelsesforløb sådan ud:

Blok 1 Blok 2 Blok 3 Blok 4
1. år Sidefag Sidefag Sidefag
Sidefag
Sidefag Sidefag
Sidefag
2. år
Geografiens didaktik Sidefag Sidefag
3. år Speciale

Begrænset valgfrie kurser

Du skal vælge dine begrænset valgfrie kurser fra listerne herunder. Klik på kursusnavnet for at se en nærmere beskrivelse af kursets indhold.

Mindst ét af kurserne herunder skal vælges, hvis ikke du har bestået dem som en del af din bacheloruddannelse:

• Jordens opbygning, dynamiske historie og ressourcer
  • Grundkursus i de naturvidenskabelige fags didaktik

Dine resterende begrænset valgfrie kurser vælger du fra listen herunder: