Projektorienteret forløb

Som en del af din kandidatuddannelse, har du mulighed for at tage et projektorienteret forløb i en organisation eller virksomhed i Danmark eller udlandet. På den måde kan du afprøve dig selv i forhold til arbejdsmarkedet og i forhold til de kompetencer, du er ved at opbygge. Med et projektorienteret forløb bliver du bedre rustet til at finde arbejde efter uddannelsen.

At tage et projektorienteret forløb i løbet af studietiden er et meget nærliggende redskab til at få viden, erfaring og kontakter til arbejdsmarkedet ved at afprøve og udbygge dine kompetencer og udvikle netværk. Det kan give nye perspektiver på din uddannelse og dermed gøre dig mere bevidst om præcis dine faglige styrker og kvaliteter. Du kan tage et projektorienteret forløb på din kandidatuddannelse svarende til 15 eller 30 ECTS.

Det er muligt at komme i projektorienteret forløb både i virksomheder i Danmark og i udlandet. I mange tilfælde har der været så stort, gensidigt udbytte af praktikken, at den studerende efterfølgende er blevet tilbudt ansættelse.