Kandidat i japanstudier – Københavns Universitet

Kandidat i japanstudier

Kandidatuddannelsen i japanstudier er for dig, der gerne vil fordybe dig yderligere i Asien som region med særligt fokus på japansk sprog, kultur, historie og samfund.

Du får et endnu stærkere sprogligt fundament og solid viden om landets historie, kultur og moderne samfund og skal arbejde med forskellige videnskabelige discipliner som historie, kulturvidenskab og kulturteori, kunsthistorie, litteraturvidenskab, samfundsvidenskab.

Som cand. mag. i japanstudier har du en indgående viden om det japanske sprog, et bredt kendskab til landets sociale, samfundsmæssige og historiske udvikling og forståelse for Japans betydning for de omkringliggende asiatiske lande og resten af verden.

Kandidatuddannelsen består af seks fagmoduler og afsluttes med et speciale. Under uddannelsen har du mulighed for at afprøve dine kompetencer hos en virksomhed eller organisation i Danmark eller Japan i et projektorienteret forløb. Du kan også vælge at arbejde med et tværfagligt tema på tværs af asienstudiers fagområder. Desuden har du på japanstudier mulighed for at følge den gymnasierettede profil.

Ansøgningsfrister

Der er optagelse to gange om året:

  • 1. marts med start til efteråret
  • 15. oktober med start til foråret

Læs mere om ansøgning og optagelse.

Studieliv

Vil du vide mere om, hvordan det er at være studerende på asienstudier?

Læs om studielivet på uddannelsen.