Ansøgning og optagelse

Hvis du har en afsluttet bacheloruddannelse eller er i gang med sidste semester af en bacheloruddannelse, kan du søge ind på kandidatuddannelsen i kommunikation og it.

Opfylder du adgangskravene?

Vælg den kategori, der passer på dig i menuen nedenfor, og læs mere om, hvordan du søger om optagelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prioritering af ansøgere

Alle retskravsbachelorer er garanteret en plads på uddannelsen, hvis de søger rettidigt. 

Hvis der er flere ansøgere end ledige pladser inden for de adgangsgivende uddannelser jf. ovenstående prioriterede rækkefølge af adgangsgrundlag, vil ansøgere med højt karakterniveau blive foretrukket. I den prioriterede rækkefølge ligestilles bachelorer i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet med bachelortilvalg i Kommunikation og it fra Københavns Universitet med bachelorer i Datalogi med bachelortilvalg i Kommunikation og it fra Københavns Universitet.

Studieplanlægning

Når du søger ind på en kandidatuddannelse, er det en god idé hurtigt at komme i gang med at planlægge dit uddannelsesforløb, så du ikke misser en deadline. Find gode råd til studieplanlægning her.

Uddannelsesgebyr for udenlandske statsborgere

Ansøgere med statsborgerskab fra lande uden for EU, EØS og Schweiz skal betale for kandidatuddannelsen. Læs mere om uddannelsesgebyr.

Ansøgningsgebyr

Statsborgere i lande udenfor EU, EØS eller Schweiz skal betale et ansøgningsgebyr på 750 kr. Læs mere om ansøgningsgebyr, undtagelser og betingelser (engelsk).