Åbent Hus på de naturvidenskabelige kandidatuddannelser, Københavns Universitet

Kandidat Åbent Hus

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet holder Åbent Hus for de naturvidenskabelige kandidatuddannelser fredag den 12. februar 2021 fra 13.00-15.00. 

Arrangementet vil blive afholdt via Zoom og alle oplæg holdes to gange, så du har mulighed for at høre oplæg fra to forskellige uddannelser.

Program

  • 13.00 - 13.30: Runde 1 - Oplæg fra alle naturvidenskabelige uddannelser
  • 14.00 - 14.30: Runde 2 - Oplæg fra alle naturvidenskabelige uddannelser

  • 13.00 - 15.00: I hele tidsrummet kan du desuden møde vores studie- og karrierevejledning, som har online-boden åben for spørgsmål.

Arrangementet er for dig, der læser eller har afsluttet en bacheloruddannelse eller en anden videregående uddannelse, og som nu overvejer, hvilken 2-årig kandidatuddannelse du vil læse videre på.

Åbent hus giver dig et indblik i uddannelsen, og du kan tale med studieledere om fx specialiseringsmulighederne og det faglige indhold og niveau. Du får også mulighed for at stille spørgsmål om optagelse og adgangskrav til vores studievejledere.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Åbent Hus på kandidatuddannelserne, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Morten Hygum Sørensen på mhs@science.ku.dk

Læs mere om kandidatuddannelserne