Kandidat i Neuroscience & Neuroimaging – Københavns Universitet

 

Kandidat i Neuroscience & Neuroimaging

Kandidatuddannelsen i Neuroscience & Neuroimaging udbydes af Aarhus Universitet og University of Chinese Academy of Sciences i et nært samarbejde med Københavns Universitet og Syddansk Universitet under det tværnationale samarbejde mellem Kina og Danmark, Sino Danish Center for Education and Research (SDC).

Uddannelsen er engelsksproget og foregår i Kina.

Kandidatuddannelsen i Neuroscience & Neuroimaging er den eneste af sin art i Danmark. Uddannelsen fokuserer på det hastigt voksende neurovidenskabelige forskningsfelt, som er interdisciplinært og benytter sig af metoder og tankegange hentet fra en række forskellige discipliner. Kandidatuddannelsen kombinerer derfor både tekniske, naturvidenskabelige og sundhedsvidenskabelige forskningsfelter. Med dette unikke fokus bygger uddannelsen bro mellem disciplinerne.

Feltet indenfor Neuroscience & Neuroimaging er i rivende udvikling, og forskningsindustrien har stærk brug for kandidater der kan kombinere avancerede billedeteknikker med neurovidenskab. Ved at sætte danske forskere med ekspertise inden for den grundlæggende-, molekylære og kliniske neurovidenskab og PET/MR Neuroimaging sammen med kinesisk videnskabsmænd uddannet i MEG og i udformningen af PET / MR hardware, tilbyder kandidatuddannelsen i Neuroscience & Neuroimaging et unik uddannelsesmæssig miljø, som ikke findes et andet sted i verden.

Kandidatuddannelsen omfatter desuden kurser i basal neurovidenskab fra det molekylære niveau til det kliniske miljø, der beskriver forskellige neurologiske sygdomme, behandling af disse såvel som studiet af disse - herunder dyremodeller der anvendes i forskning indenfor Neuroscience and neuroimaging.

Læs mere på uddannelsens engelske hjemmeside på Århus Universitet.