Dokumentation til din ansøgning

Statsborgere fra Danmark, EU, EØS eller Schweiz


Udenlandsk bacheloruddannelse

Vi bruger din dokumentation til at vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til at blive optaget på kandidatuddannelsen.

Du skal uploade alt din dokumentation (undtagen dit officielle bachelorbevis) i ansøgningsportalen, når du opretter din ansøgning.

Påkrævet dokumentation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du skal bevise dine engelsk kundskaber. Læs mere om sprogkrav.

Frist for at du skal uploade dit bevis for engelsk kundskaber: 1. marts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke-påkrævet dokumentation

  • Motiveret ansøgning
  • Anbefalinger eller udtalelser fra undervisere, arbejdsgiver, o. lign.
  • Dokumentation for ungdomsuddannelse (gymnasium, HF, o. lign), medmindre det bruges som dokumentation for sprogkundskaber.

Vi bruger kun den påkrævede dokumentation, når vi vurderer din ansøgning. Derfor bedes du venligst kun uploade den påkrævede dokumentation.

Hvis du ikke har alt påkrævet dokumentation, når du søger

  • Hvis du mangler noget af din dokumentation, når du søger om optagelse, skal du uploade en note (fx en pdf), som indikerer hvornår du forventer, at kunne uploade den nødvendige dokumentation.
  • Du kan kun sende din ansøgning, hvis du uploader dokumentation eller en note i de felter, hvor du bliver bedt om at uploade dokumentation.

Mangler der noget i din ansøgning?

  • Vi vurderer om din ansøgning er komplet ved at gennemgå den påkrævede dokumentation. Hvis noget mangler, sender vi dig en besked i ansøgningsportalen og en mail der informerer dig om, at du har modtaget en besked fra os.
  • Din frist for at uploade manglende dokumentation er 1 uge fra tidspunktet vi kontakter dig. Husk derfor at tjekke din mail hver dag, og vær også opmærksom på din spammappe, da adviseringsmails fra ansøgningsportalen kan ryge i dit spamfilter.

Kontrol af oplysninger

Hvis det viser sig, at du har anvendt forfalsket eller på anden måde vildledende dokumentation i din ansøgning, er vi forpligtet til at anmelde det til politiet og annullere din optagelse.

Få hjælp til din ansøgning

SCIENCE Studenterservice står klar til at hjælpe dig med din ansøgning – bl.a. til webmøder om ansøgningsproceduren og optagelse. Du er også velkommen til at booke en vejledningssamtale, ringe eller sende os en mail.