Ansøgning og optagelse

Hvis du har en afsluttet bacheloruddannelse eller er i gang med sidste semester af en bacheloruddannelse, kan du søge ind på kandidatuddannelsen i sprogpsykologi.

Opfylder du adgangskravene?

Vælg den kategori, der passer på dig i menuen nedenfor, og læs mere om, hvordan du søger om optagelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prioritering af ansøgere

Hvis der er flere ansøgere end pladser, vil alle ansøgere der er kvalificerede til optag, blive vurderet ud fra en motiveret ansøgning (på maks. 2 sider). Der gives op til 75 point på grundlag af følgende kriterier:

  • Op til 25 point for at beskrive hvordan ansøgerens tidligere uddannelseserfaringer og evt. andre erfaringer af erhvervsmæssig karakter er relevante for kandidatuddannelsen i sprogpsykologi.
  • Op til 25 point for at beskrive hvad ansøgeren især forventer at lære i løbet af uddannelsen.
  • Op til 25 point for at beskrive ansøgerens overvejelser om karrieremuligheder efter endt uddannelse.

Studieplanlægning

Når du søger ind på en kandidatuddannelse, er det en god idé hurtigt at komme i gang med at planlægge dit uddannelsesforløb, så du ikke misser en deadline.  Find gode råd til studieplanlægning her.

Uddannelsesgebyr for udenlandske statsborgere

Ansøgere med statsborgerskab fra lande uden for EU, EØS og Schweiz skal betale for kandidatuddannelsen.  Læs mere om uddannelsesgebyr.

Ansøgningsgebyr

Statsborgere i lande udenfor EU, EØS eller Schweiz skal betale et ansøgningsgebyr på 750 kr. Læs mere om ansøgningsgebyr, undtagelser og betingelser (engelsk).