På KU kan du blandt andet besøge studentercaféerne på de forskellige campusser, deltage i filmklubber, dyrke sport hos KU Studenteridræt, arrangere og opleve foredrag eller blive aktiv i en af de mange foreninger på KU, hvor studerende fra alle uddannelser mødes om fælles interesser.

Københavns Universitet åbner også dørene for mange offentlige arrangementer. Kendte forfattere, politikere og andre oplægsholdere fra Danmark og udland kommer forbi, og KU's forskere præsenterer også deres resultater her. Se kalender.ku.dk

KU's Forårsfestival er en tilbagevendende begivenhed i maj, hvor alle studerende og ansatte er inviteret. Det er en kæmpe udendørsfest med flere tusinde besøgende og veletablerede bands på programmet.

Socialt og fagligt studieliv

Der er meget andet til det at gå på universitetet, end at læse tekster og komme til undervisning. Studerende fortæller her om de sociale og faglige fællesskaber på KU.

Hold fri og nyd fritiden

En kandidatuddannelse på KU er et fuldtidsstudie, som kræver fuldt fokus. Men du skal også huske at holde fri og nyde fritiden - enten på eller udenfor KU.  

Opsøg det sociale liv på KU

Hvis du er interesseret i det sociale liv på kandidatuddannelserne, skal du være opmærksom på, at det måske kræver, at du er lidt mere opsøgende, end du måske har været vant til på din bacheloruddannelse.

Bliv en del af foreningslivet

På KU er der foreninger af enhver art. Uanset om du interesserer dig for film, fodbold, teater eller noget helt fjerde, kan du helt sikkert finde en forening for dig.