Kandidat i nanoscience og teknologi – Københavns Universitet

Foto: Lennart Søgård-Høyer

Kandidat i nanoscience og teknologi (uddannelsen udbydes i Kina)

Nanoscience og teknologi foregår ved Sino-Danish Center for Education and Research (SDC) i Beijing. Uddannelsen giver dig kompetencer til at håndtere nanovidenskabens og nanoteknologiens begreber og metoder. Derudover får du basal viden inden for business innovation og iværksætteri.

Nanoscience betragtes som en vigtig og nødvendig teknologi på verdensplan, og både Kina og Danmark har i over et årti investeret i internationale og meget konkurrenceprægede centre på området.

Udviklingen af ny viden og nye teknologier går hånd i hånd med fremskridt for samfundet. Avancerede forsøg i laboratorierne er blevet til håndfaste forbedringer af menneskers levevilkår, og sådan vil det også være i fremtiden, hvor forskerne vil få stor indflydelse på, om mennesket formår at løse de udfordringer, det står overfor.

Kandidatuddannelsen i nanoscience og teknologi baner vejen til Kina for folk med pionerånd. Ud over et højt fagligt niveau byder uddannelsen også på indgående kendskab til Kinas sprog, kultur og samfund.

Læs mere om uddannelsens faglige profil og jobmuligheder.