Studiestart på kognitions- og datavidenskab

Studerende i samtale. Foto: Rasmus Degnbol

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart, og vi glæder os til at tage imod dig og dine kommende medstuderende.

I studiestarten bliver du introduceret til den nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet:

  • Høre om de forskellige kurser du skal have
  • Blive rustet til alt det praktiske du skal have på plads inden studiestart
  • Lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • Få rundvisning på de fakulteter, hvor du skal have undervisning
  • Møde dine nye medstuderende og undervisere

Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til din uddannelses online studiestartsrum, så snart du har takket ja til din studieplads. Her kan du med det samme tage hul på vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

Velkomstdage i uge 35

I uge 35 har vi planlagt en række hyggelige og informative aktiviteter, der klæder dig fagligt og socialt på til studielivet. Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe tutorer, som er ældre studerende. De viser jer rundt på campus, så I ved, hvor I kan købe bøger, hvor der er læsesale, studenterdrevne caféer og kantiner. De giver desuden gode tips til livet som studerende og ryster jer sammen gennem sociale aktiviteter.

De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Din første undervisning starter i uge 36

Du starter med kurserne 'Introduktion til matematik og naturvidenskab' og 'Programmering og problemløsning'. Det er en rigtig god idé at deltage i velkomstdagene i uge 35, da du her bliver klædt godt på til at gribe de første kurser an.

Find al information på studiestartssiderne

Studiestartssiderne er der, hvor vi har samlet al den vigtige information om de første uger på uddannelsen. Du finder studiestartsiderne på https://samf.ku.dk/studiestart