Studiemiljø

Studieliv på CSS. Foto: Sara GalbiatiPå samfundsfag er der et aktivt socialt miljø. Ved siden af dine studier kan du for eksempel engagere dig i studenterpolitik, du kan være med til at arrangere debatter eller indgå i redaktionen på et af uddannelsens blade. Du kan også spille med på fagets fodboldhold, deltage i revyen eller deltage på en af de tilbagevendende studieture arrangeret af andre studerende.

Som studerende på samfundsfag har du din daglige gang på Center for Sundhed og Samfund (CSS). På campusområdet findes en række studiefaciliteter, der giver mulighed for både at kunne fordybe sig i studierne og dyrke det sociale samvær med med andre studerende fra samfundsfag og fra centrets andre institutter.

Studiefaciliteterne forefindes primært i det fælles studentercenter, som alle studerende ved CSS har adgang til. Studenter-arealerne er placeret i kælderarealerne i bygning 2, 8 samt bygning 1, 2 (ved indgangen) og 12. Her finder du fællesfaciliteter såsom såsom databarer, kopi- og print, læsepladser, mødelokaler, studentercafé og lounges. Det er ligeledes her, alle fagrådene fra de enkelte institutter og andre studenterorganisationer bor.

Du kan læse dit sidefag på Københavns Universitet ved enten det Humanistiske Fakultet eller Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet. Hvis du ønsker at vide mere om studiemiljøet på disse fakulteter, skal du søge på fakulteternes egne sider.