Bachelor i fødevarer og ernæring – Københavns Universitet

Film om studieindholdet på Fødevarer og ernæring. (Varighed 3:04). Se film om hele uddannelsen via boksen til højre.

Bachelor i fødevarer og ernæring

Fødevarer og ernæring er studiet for dig, der interesserer dig for, hvordan den mad, vi spiser, bliver til, hvad den består af, og hvad der sker med kroppen, når vi spiser fødevarerne.

"

Fødevarer og ernæring er for dig, som vil have en større natur-videnskabelig forståelse for maden, og måden den fremstilles på. Vi har også mange sociale arrangementer, hvor maden er i fokus. På den måde styrker man sin faglighed og møder folk på tværs af årgangene.

Daniel Sindahl, 22 år,

læser fødevarer og ernæring

Store dele af verden ser mod Danmark, når det gælder udviklingen af fremtidens fødevarer. Mad skal give oplevelser, eliminere livsstilssygdomme, øge vores velvære og være bæredygtig.

Som ekspert i fødevarer og ernæring er du i krydsfeltet mellem fødevareproducenter, kokke, sociologer, forskere og folkekøkkener om at udvikle fremtidens fødevarer.

Læs mere om den faglige profil på fødevarer og ernæring.

Interview med studerende

Mathias Skovmand Larsen har altid haft en stor interesse for mad. Fødevarer og ernæring giver ham mulighed for at dyrke sin interesse og forstå mad på et højere plan.

Læs interviewet med Mathias