Job og karriere – Københavns Universitet

Kandidatuddannelser > Job og karriere

Job og karriere


Når du vil forberede karrieren, mens du studerer, er KU's centrale placering og vores tætte kontakt med erhvervslivet en fordel, og udbuddet af jobmuligheder er stort.

I videoen herover fortæller Jacob, som er studievejleder på KU, om, hvad du kan gøre for at forberede dig på karrieren efter din tid på universitetet.

Hvor arbejder kandidater fra KU?

Svaret ikke entydigt, da Københavns Universitet rummer over 100 kandidatuddannelser. Men du kan få et godt overblik på vores LinkedIn-side. Her kan du se, hvad kandidater fra KU beskæftiger sig med, hvilken uddannelse de har og hvor de arbejder i dag.

På hjemmesiden Karriere.ku.dk slår virksomheder stillinger op og søger kvalificerede medarbejdere fra Københavns Universitet til alt fra studiejob og praktikpladser til fuldtidsstillinger og vikariater.

Vil du have mere inspiration, har vi hver uge på Instagram en kandidat fra KU, der instagrammer om sit job på KU Karriere.

Du kan også se karriereportrætter med kandidater fra Københavns Universitet. 

Karriere- og studievejledning på KU

På alle vores kandidatuddannelser kan du få studie- og karrievejledning, som kan være med til at skabe lige præcis den faglige profil, som du efterspørger. 

Se video med karriere- og studievejlederen Louise, som fortæller om, hvordan du kan bruge de kompetencer i din karriere, som du får på en din uddannelse.

Du kan også få vejledning og inspiration til innovation og iværksætteri, hvis der er en iværksætter gemt i dig.

KU's Alumneforening - et stærkt netværk

Københavns Universitets Alumneforening er et stærkt netværk for nuværende og tidligere studerende. Som studerende kan du melde dig ind i KU’s Alumneforening allerede fra første dag på studiet. 35.000 andre er allerede en del af Alumneforeningens fællesskab. Når du udbygger dit netværk, styrker du samtidig dine karrieremuligheder.

Faglige og sociale arrangementer
Som medlem af Alumneforeningen bliver du inviteret til en række faglige og sociale arrangementer året rundt.

Måske kan du ane konturerne af en spændende karriere?
Læs mere om alumneforeningens aktiviteter på Alumni.ku.dk.