Job og karriere


Når du vil forberede karrieren, mens du studerer, er KU's centrale placering og vores tætte kontakt med erhvervslivet en fordel, og udbuddet af jobmuligheder er stort.

I videoen herover fortæller Jacob, som er studievejleder på KU, om, hvad du kan gøre for at forberede dig på karrieren efter din tid på universitetet.

Svaret ikke entydigt, da Københavns Universitet rummer over 100 kandidatuddannelser. Men du kan få et godt overblik på vores LinkedIn-side. Her kan du se, hvad kandidater fra KU beskæftiger sig med, hvilken uddannelse de har og hvor de arbejder i dag.

Virksomheder slår stillinger op på KU projekt og job. Her kan de søge kvalificerede medarbejdere fra Københavns Universitet til alt fra studiejob, projekter og praktik til fuldtidsstillinger og vikariater.

Du kan også se karriereportrætter med kandidater fra Københavns Universitet. 

På alle vores kandidatuddannelser kan du få studie- og karrievejledning, som kan være med til at skabe lige præcis den faglige profil, som du efterspørger. 

Se video med karriere- og studievejlederen Louise, som fortæller om, hvordan du kan bruge de kompetencer i din karriere, som du får på din uddannelse.

Du kan også få vejledning og inspiration til innovation og iværksætteri, hvis der er en iværksætter gemt i dig.