Studiemiljø

Faglig inspiration og socialt samvær er nogle af de ting, der giver et godt studiemiljø. På Institut for Kommunikation (KOMM) er der mange muligheder for at engagere sig uden for undervisningen.

På instituttets bibliotek finder du fagrelevant litteratur og læsepladser, hvor du i selskab med dine medstuderende kan læse i et roligt og uforstyrret miljø. Med studiekort har du adgang til biblioteket hele døgnet. Ud over instituttets eget videnscenter har du også mulighed for at benytte dig af Det Kongelige Biblioteks faciliteter. Det Humanistiske Fakultet har ca. 80 specialepladser samlet i "Specialistfabrikken", som stilles til rådighed for fakultetets specialestuderende. Herudover har vi gode faciliteter som læsesale og grupperum på instituttet.

Pædagogisk fagråd

Pædagogisk Fagråd er en studenterforening, der repræsenterer alle studerende på pædagogik, både fra bacheloren og kandidaten. Fagrådet drøfter forskellige uddannelses- og studiemæssige spørgsmål i tæt samarbejde med både ledelsen og lærerstaben og arbejder på at udvikle og forbedre det faglige så vel som det sociale studieliv på pædagogik. Fagrådet arrangerer også forskellige sociale og faglige arrangementer for alle studerende på pædagogik så som det årlige Pæda-Banko og rødvinsfaglige debataftener, men mødes også internt i socialt lag. Fagrådet er åbent for alle der er interesserede, og du kan finde det på facebooksiden ”Pædagogisk fagråd”, hvor det næste møde bliver slået op.

Rødvinsfaglig debataften

Rødvinsfaglig debataften er et socialt-fagligt arrangement på pædagogik, hvor spændende oplægsholdere bliver inviteret til at holde et oplæg om netop deres arbejde eller forskning indenfor pædagogik. Efter oplæggene er der tid til at debattere og stille spørgsmål. Disse debataftener er en mulighed for, at du som studerende kan få indsigt i forskellige pædagogiske felter i afslappede og uofficielle rammer.

Studentercafeen

Studentercaféen er en studenterdrevet cafe for KOMM-instituttets studerende, hvor der i hverdagene sælges billig kaffe, te, frugt og kage, og hvor der er mulighed for at slappe af med et spil bordfodbold, skak eller andet i selskab med andre studerende.

Fredagsbaren

Fredagsbaren på KOMM afholdes også i studentercaféen. Her mødes de studerende til en kold øl og hyggeligt selskab.