Ansøg som studerende/tidligere studerende


Hvis du er optaget på en kandidatuddannelse nu eller har været det, skal du finde ud af, om du skal søge om optagelse/genoptagelse, genindskrivning, overflytning eller studieskift.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Optagelse og genoptagelse

Du skal søge om optagelse eller genoptagelse, hvis du har bestået mindre end 1. studieår på den uddannelse, du søger ind på, eller hvis dine kurser er taget på deltidsuddannelse eller en institution uden for Danmark. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genindskrivning

Du skal søge om genindskrivning, hvis du tidligere har studeret på samme heltidsuddannelse og her bestod, hvad der svarer til 1. studieår på den uddannelse, du søger ind på. Det gælder uanset, om du studerede på KU eller et andet dansk universitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overflytning til KU

Du skal søge om overflytning, hvis du studerer på samme heltidsuddannelse på et andet dansk universitet og har bestået, hvad der svarer til 1. studieår på den uddannelse, du søger ind på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studieskift

Det er desværre ikke muligt at søge om studieskift til de Sundhedsvidenskabelige uddannelser på Københavns Universitet.

Det er kun muligt at søge om et skift til en sundhedsvidenskabelig uddannelse på Københavns Universitet, hvis du i forvejen studerer eller har studeret på den samme uddannelse i Danmark. I disse tilfælde vil du skulle søge om overflytning eller genindskrivning i stedet for.