Studiemiljø

Studiemiljø på Økonomi. Foto: Sara Galbiati

Du har mange muligheder for at være en del af et aktivt studiemiljø på økonomiuddannelsen. I hverdagen møder du andre studerende på vores cafeer og barer, og en gang om året kan du være med til at lave vores revy. Alt sammen er det med til at skabe et godt sammenhold blandt de studerende.

Studenterpolitik

Politrådet

Politrådet er det studenterpolitiske fagråd på økonomiuddannelsen. Det er dermed din mulighed for at få medindflydelse på dit studie. Politrådet har repræsentanter i instituttets studienævn, fakultetets akademiske råd og Studenterrådet på KU. Politrådet er også meget andet end studenterpolitik. Hvert år arrangerer Politrådet en studietur for politter samt virksomhedsbesøg, seminarer og debatmøder, der gør politter klogere på samfundet.

Polit på nettet

Besøg de politstuderendes hjemmeside på nettet, som er drevet af studerende for studerende. Følg med i studiets gang via artikler, debatter og arrangementer – eller find dit næste studiejob!

Konservative Studerende

Tværborgerlig studenterpolitisk forening der varetager studerendes interesser i både studienævn, akademiske råd og i diverse dialogfora på tværs af universitetets fakulteter. Sammen med os kan du få indflydelse på hvordan dit studie og fakultet skal se ud i fremtiden. Derudover arrangerer vi hvert semester en række sociale og faglige arrangementer. ​​

Rejser

StuKo er en gruppe af studerende, der tilrettelægger studieture to gange årligt. StuKo’s medlemmer vælges af Politrådet, og til hver studietur er det en ny gruppe frivillige studeren-de, der står for planlægningen.

Skiture

CSS Skiklub arrangerer hvert år en skitur for alle på fakultetet. Det er ikke en studietur, men en sjov måde at bruge tid sammen med studerende fra de andre fag.

Studielivet på KU

Læs her om hvad sker der på universitetet, når du ikke har undervisning, Hvor du kan bo, få mere info om SU, studiejob og studierabatter osv. Læs mere om studielivet på KU her.