Projektorienteret forløb

Under din kandidatuddannelse i psykologi skal du i projektorienteret forløb, og det projektorienterede forløb er obligatorisk. Det er fastsat til 30 timer om ugen i 14 uger. Du kan tidligst starte i projektorienteret forløb på dit andet semester af kandidaten.

Som studerende på kandidatuddannelsen i psykologi har du selv stor indflydelse på, hvor du kommer i projektorienteret forløb. For at gøre det lettere for de studerende at finde gode projektorienteret forløb pladser har Institut for Psykologi en lang række faste aftaler med forskellige arbejdspladser, som tager imod studerende til projektorienteret forløb. Disse projektpladser er inden for meget forskellige områder, men fælles for dem er, at de alle er arbejdspladser for psykologer. Der er for eksempel aftaler i flere PPR-enheder, i psykiatrien, i terapeutiske konsultationer samt i erhvervspsykologiske konsulentfirmaer. Der er også mulighed for, at du kan være tilknyttet et forskningsprojekt i din projektperiode.

Endelig kan du vælge at tage dit projektorienteret forløb i udlandet eller arrangere, at du tager dit projektorienterede forløb på en arbejdsplads, instituttet ikke allerede har nogen aftale med. I begge tilfælde skal projektstedet dog godkendes først.