Bacheloruddannelser – Københavns Universitet

Bliv klogere på dit studievalg. Foto: Tom Ingvardsen

Aktuelt om bacheloruddannelserne

Spørgsmål og svar om bachelor

Hvad bliver adgangskvotienten i år? Kan jeg blive indskrevet som meritstuderende? Hvornår er et fag beståetFå svar på de mest stillede spørgsmål hos studievejledningen lige nu.

Ændrede åbningstider i studievejledningen

Studievejledningen har ændrede åbningstider i maj, da vi har travlt med at læse ansøgninger til kvote 2. Vær opmærksom på, at vi har helt lukket for personlig vejledning i en længere periode. Se en oversigt over åbningstider i maj på kontaktsiden.

Karakterkrav fra optagelsen 2018

Vidste du, at Københavns Universitet indfører karakterkrav fra optagelsen 2018? Det betyder, at gennemsnittet fra din adgangsgivende eksamen (uden hurtigstartsbonus) skal være mindst 6,0, uanset hvilken uddannelse du søger om optagelse på. Det kan du læse mere om under den enkelte uddannelse. Og husk at det først gælder fra 2018!

Har du brug for støtte og hjælp? 

Har du en psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse (fx ordblindhed), så kontakt os i god tid, så du kan nå at søge støtte og hjælp. Læs om støttemuligheder her. 

Nye regler

Se den nye adgangsbekendtgørelse, som gælder for optagelsen 2017, og det seneste om loven om dobbeltuddannelser, der gør at du måske ikke kan søge ind på 2. uddannelse.

  • Mød os på: