Sådan søger du om optagelse

Hvis du vil søge ind på en kandidatuddannelse på Københavns Universitet, skal du søge gennem ansøgningsportalen. Hver kandidatuddannelses hjemmeside har et direkte link til ansøgningsportalen, hvorfra du kan logge ind og udfylde din ansøgning.

I vejledningen til ansøgningsportalen kan du læse om, hvordan du logger på, og hvordan du opretter en ny ansøgning.

Er eller har du tidligere været indskrevet på en videregående uddannelse, skal du afklare, om du skal søge om indskrivning eller optagelse.

Kontakt

Spørgsmål til ansøgningen, som du ikke kan finde svar på i brugervejledningen, kan du finde hjælp til i denne FAQ, hvor vi svarer på de oftest stillede spørgsmål.

Hvis du ikke kan finde svar i FAQ'en, kan du kontakte studenterservice på den kandidatuddannelse, du søger. Vælg uddannelsen og se under 'Kontakt'.