Ansøg som studerende eller tidligere studerende

Hvis du vil søge ind på en kandidatuddannelse, og er optaget på en kandidatuddannelse i forvejen eller har været det, skal du finde ud af, om du skal søge om optagelse/genoptagelse, genindskrivning, overflytning eller studieskift.

Ansøgningsfrist

Du kan finde ansøgningsfristen under uddannelsen 


Optagelse og genoptagelse

Du skal søge om optagelse eller genoptagelse, hvis du har bestået mindre end 1. studieår på den uddannelse, du søger ind på, eller hvis dine kurser er taget på deltidsuddannelse eller en institution uden for Danmark. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genindskrivning

Du skal søge om genindskrivning, hvis du tidligere har studeret på samme heltidsuddannelse og her bestod, hvad der svarer til 1. studieår på den uddannelse, du søger ind på. Det gælder uanset, om du studerede på KU eller et andet dansk universitet.

 

 

 

 

Overflytning til KU

Du skal søge om overflytning, hvis du studerer på samme heltidsuddannelse på et andet dansk universitet og har bestået, hvad der svarer til 1. studieår på den uddannelse, du søger ind på.

 

 

 

 

 

 

Studieskift

Du skal søge om studieskift, hvis du studerer på en anden heltidsuddannelse og har bestået, hvad der svarer til 1. studieår på den uddannelse, du søger ind på.