JOBEKSEMPLER

Caroline Pepe Birch, Bibliografen i Bagsværd "Jeg arbejder i et fantastisk kulturhus, der både er bibliotek og biograf. Det er en meget bred stilling - jeg arbejder med skønlitteratur, faglitteratur, krimier og spil og alle mulige arrangementer."

Jutta Elisabeth Rytter Hansen, TV 2 nyhederne "Vi betjener alle nyhedsfunktioner med arkiv og research på TV 2 og TV 2 News. Vi arbejder med information, der lever og ånder sammen med de daglige nyheder."

Simon Friberg, Rambøll "Jeg arbejder som informationsspecialist i krydsfeltet mellem system og mennesker. Jeg researcher mig frem til et fuldt overblik over, hvad der sker inden for et givent emne. Nogle herinde kalder mig Sherlock Holmes."

Grith Boesen, Novo Nordisk A/S "Jeg arbejder som senior project manager i Corporate Sustainability med facilitering, coaching og procesdesign. Jeg designer og faciliterer forskellige typer af udviklings processer – strategi, organisation, innovation eller offentlig private partnerskaber. Jeg er optaget af at udfordre rammerne for derigennem at skabe udvikling, forandring og bæredygtige løsninger."

Karen Siercke, Hyggefactory "Jeg er stifter af non-profit organisationen Hygge Factory. Hvert år organiserer vi et stort kunst- og kulturprojekt, der samler mennesker, idéer, organisationer og ressourcer omkring ét fælles mål: At give unge en stærk stemme til at fortælle deres egne historier."

Anne-Marie Fiala Carlsen, Forskerservice, Biblioteket, University College Lillebælt "Min opgave som bibliotekar i Forskerservice er at understøtte forskere og ph.d.’er i bl.a. litteratur- søgning, referencehåndtering, publiceringsrådgivning, samt undervisning og vejledning i brug af databaser og udarbejdelse af reviews."