Studieliv

Dansk byder på et levende studiemiljø, hvor der er rig mulighed for at diskutere, feste og hygge sig med sine medstuderende. Her følger et udpluk af aktiviteterne på dansk.

Nordisk Kaffebar

Nordisk Kaffebar er det daglige samlingspunkt for alle studerende på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab. Kaffebaren drives af de studerende selv som et non-profit foretagende, og menuen består af øko-kaffe, the, kakao, frugt, slik og god stemning til studievenlige priser. Der holdes fredagsbar i Kaffebaren ca. én fredag om måneden. 

FestINSStituttet

FestINSSituttet er det fælles festudvalg for uddannelserne på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab. FestINSStituttet planlægger større fester to gange i semesteret.

Blå Tirsdag

Interessante fagarrangementer for studerende og undervisere to gange pr. semester.

Reception 

Tidsskrift for nordisk litteratur.

Fagrådet på dansk

Fagrådet på dansk er et socialt og fagligt forum for alle danskstuderende, der har en interesse i, hvordan deres uddannelse ser ud, uanset om man lige er startet eller er på sidste semester. Fagrådet arbejder med mange forskellige sager som fx. arbejde med revidering af studieordninger, klagesager, studiemiljø, og hvad der ellers skal til for at gøre danskstudiet bedre for alle.

Introugen på uddannelsen

Hvornår skal jeg starte, og hvordan kommer jeg godt i gang med studiet?

Studielivet på KU

Hvordan er studielivet på resten af Københavns Universitet? Læs om hvad der sker på universitetet, når du ikke har undervisning, find ud af hvor du kan bo, få mere info om SU, studiejob og studierabatter osv.