Kommunikation fra portalen om din ansøgning


Når din ansøgning er modtaget, vil du modtage en kvitteringsbesked fra portalen. Denne besked vil ligge som en PDF fil under fanebladet Beskeder.

Vigtigt! Efter at du har indsendt en ansøgning, er det vigtigt at du kontrollerer om du har modtaget en mail til din registrerede mailadresse, som informerer dig om at du har modtaget en ny besked.

Grunden til dette er at du kan risikere at få tilsendt beskeder om at der mangler dokumentation i din ansøgning, og hvis du ikke bliver informeret om at du har modtaget denne besked, kan du risikere at overse den og at vi ikke kan behandle din ansøgning. Tjek derfor altid om din kvitteringsbesked er blevet blokeret af dit spamfilter - afsenderen er no-reply@ufm.dk.

Status og svar på din ansøgning

Svaret på din ansøgning vil blive givet inden en bestemt dato som besked i portalen. Du kan se hvilke datoer der gælder for hvornår du kan forvente svar på din ansøgning på denne side.

Du kan desuden følge med i din ansøgnings status på fanebladet Se status på ansøgninger i portalen.

Her kan du gå tilbage og se hvad du har indsendt ved hjælp af knappen "Vis ansøgning", og der vises desuden en status for ansøgningen som vil ændre sig fra "Modtaget" til "Under behandling" og til "Afgjort", som ansøgningen bliver behandlet.


Op til menusiden