Login for KU studerende og danske studerende


Hvis du har et login til et dansk universitet eller NemLogin, kan du bruge et af disse til at logge ind på den digitale ansøgningsportal.

Login med universitetslogin

Efter du klikker på Login-knappen på velkomstsiden, bliver du taget til listen over WAYF-institutioner. Vælg den institution som du vil logge ind med. Hvis du vælger Københavns Universitet, bliver du taget til KUnet loginskærmen. Her indtaster du dit KUnet brugernavn og password. 

Skærmbillede af valg af institution.

Vigtigt! Hvis du er på en offentlig computer, er det essentielt at du skifter fra "Jeg deler ikke denne computer med andre" til "Jeg deler denne computer med andre". Hvis du ikke gør det, vil den næste person der bruger computeren kunne logge på ansøgningsportalen eller KUnet som dig, efter at du har forladt computeren.

Skærmbillede af KUnet login side.

Login med NemLogin

Du har også mulighed for at logge ind med MitID eller NemID. Dette foregår som et normalt login, men disse logintyper medsender ikke statsborgerskab eller e-mailadresse, så derfor vil du blive bedt om at udfylde disse, efter du er logget ind. Se "Oprettelse eller opdatering af brugerprofil" nederst på denne side.

Godkendelse af overført information

Uanset hvordan du logger ind, vil du på en grøn WAYF side blive bedt om at acceptere at den information WAYF har indhentet omkring dig gennem din brugerprofil bliver overført til portalen - se eksempel nedenfor. Når du har godkendt dette, vil du blive taget til din personlige startside i den digitale ansøgningsportal. Denne WAYF-oplysningsside vil blive sprunget over, hvis browseren du bruger har husket dit login fra sidste gang du loggede på.

Skærmbillede af WAYF information godkendelse.

Oprettelse eller opdatering af brugerprofil

Hvis du logger ind for første gang, så vil du blive mødt af en side ved navn "Brugerprofil". Hvis dit login har overført alle de oplysninger som ansøgningsportalen kræver, så vil du ikke behøve at gøre noget, men du kan bruge siden til at opdatere din e-mail, hvis du hellere vil bruge en anden adresse end den der er overført.

Hvis dit login ikke har overført f.eks. statsborgerskab eller e-mailadresse, så vil du blive nødt til at udfylde disse, før du kan fortsætte til ansøgningsportalen. Du kan se dette ved at felterne er tomme, som vist nedenfor.

DANS opret profil side