Login for KU studerende og danske studerende


Hvis du har et login til et dansk universitet eller NemID, kan du bruge et af disse til at logge ind på den digitale ansøgningsportal.

Login med universitetslogin

Efter du klikker på Login-knappen på velkomstsiden, bliver du taget til listen over WAYF-institutioner. Vælg den institution som du vil logge ind med. Hvis du vælger Københavns Universitet, bliver du taget til KUnet loginskærmen. Her indtaster du dit KUnet brugernavn og password. 

Skærmbillede af valg af institution.

Vigtigt! Hvis du er på en offentlig computer, er det essentielt at du skifter fra "Jeg deler ikke denne computer med andre" til "Jeg deler denne computer med andre". Hvis du ikke gør det, vil den næste person der bruger computeren kunne logge på KUnet som dig, efter at du har forladt computeren.

Skærmbillede af KUnet login side.

Login med NemID

Det er muligt at logge ind med NemID, i hvilket tilfælde det er nødvendigt at knytte en mailadresse til din NemID profil før du logger ind. MitID er endnu ikke understøttet.

Godkendelse af overført information

Uanset hvordan du logger ind, vil du til sidst på en grøn WAYF side blive bedt om at acceptere at den information WAYF har indhentet omkring dig gennem din brugerprofil bliver overført til portalen - se eksempel nedenfor. Når du har godkendt dette, vil du blive taget til din personlige startside i den digitale ansøgningsportal.

Skærmbillede af WAYF information godkendelse.


Tilbage til forrige side
         Op til menusiden          Videre til næste side