Oprettelse af brugerkonto


Hvis du ønsker det, kan du oprette dig selv med en brugerprofil særligt til den digitale ansøgningsportal.

For at oprette din brugerkonto skal du på velkomstsiden klikke på knappen ”Opret mig som bruger”.

Du vil så blive bedt om en række oplysninger: Navn, Statsborgerskab, E-mailadresse, Dokumentation for identitet, og CPR-nummer.

  • Navn: Det er vigtigt at du skriver dit juridiske navn præcis som det står i dit pas, da det er med dette navn at du vil blive indskrevet i universitetets systemer hvis du bliver optaget.
  • Statsborgerskab: Hvis du har mere end et statsborgerskab, og et af disse er inden for EU/EØS, så skriv dette statsborgerskab, da om dit statsborgerskab er inden for EU/EØS eller ej afgør om du skal betale studieafgift eller ej.
  • E-mail: Vælg en privat mailadresse, som du ikke kan miste adgangen til.
  • Dokumentation for identitet: Upload en kopi af dit pas. Hvis du ikke har et pas, så upload en kopi af dine nationale identifikationsdokumenter, som skal indeholde dit fulde navn, billede, fødselsdato og statsborgerskab.

Når du har indtastet dine oplysninger og klikket ”Opret”, sender systemet en aktiveringskode til den mailadresse, du har opgivet.

  1. Du skal nu aktivere kontoen via et link i mailen, du får tilsendt. Hvis du ikke kan finde mailen, så kontroller din mappe med uønsket post.
  2. Når du klikker aktiveringslinket, bliver du bedt om at vælge en ny adgangskode til kontoen.
  3. Efter at du har valgt et nyt password, vil du blive taget til login skærmbilledet. Her skal du indtaste din e-mailadresse og det nye password du har valgt. Herefter bliver du taget ind i portalen.

Når du fremover skal logge ind i portalen, så gå til linket nedenfor, og klik "Login som selvoprettet bruger".

https://dans.stads.dk/SelfUserRegistration/faces/WelcomePage.jspx


Hvis du har problemer med denne proces, så læs følgende side om almindelige loginproblemer.


Tilbage til forrige side          Op til menusiden          Videre til næste side