Redigering af brugerprofil


Fanebladet Brugeroplysninger giver dig mulighed for at redigere dine personoplysninger på din brugerprofil, samt for at skifte adgangskode. Dine personoplysninger inkluderer dit navn, statsborgerskab, CPR, osv.

De oplysninger, som på et givent tidspunkt er registreret på din brugerprofil, knyttes til din ansøgning når du opretter en ny ansøgning.

Hvis du allerede har indsendt en eller flere ansøgninger, og du efterfølgende redigerer i oplysningerne på din brugerprofil, vil de opdaterede oplysninger ikke automatisk blive overført til dine eksisterende ansøgninger. Hvis du gerne vil have dine eksisterende ansøgninger opdateret med de nye oplysninger, skal du kontakte sagsbehandlerne på den relevante uddannelse og bede dem om at godkende og overføre ændringerne til din ansøgning.

Du kan ændre i din brugerprofil direkte i de hvide felter. Hvis du har ændret i dit navn, køn eller fødselsdato, skal du også uploade en forklaring for og evt. dokumentation for, hvad ændringen skyldes. Når du skal uploade ny dokumentation for dine brugeroplysninger, skal du klikke på ‘Gennemse...’/’Browse...’ for at uploade et nyt dokument. Når du har lavet ændringerne og uploadet den relevante dokumentation, klikker du på ‘Gem’ for at gemme ændringerne.

Bemærk: Du kan ikke ændre din registrerede e-mailadresse på profilen. Hvis du har behov for at få din e-mailadresse ændret, skal du kontakte universitetet.

Du kan klikke på knappen ‘Skift adgangskode’ for at skifte din adgangskode. I det nye skærmbillede skal du indtaste den ønskede adgangskode i feltet ‘Indtast ny adgangskode’. Indtastningen skal gentages i feltet ‘Tast ny adgangskode igen’.

Kravene til en adgangskode er:

  • Mindst 6 tegn
  • Maks. 15 tegn
  • Mindst ét tegn skal være et tal.

Når du klikker på 'OK' er din kode gemt og kan bruges med det samme, såfremt den opfylder ovenstående krav. Er kravene ikke opfyldt, vil du ikke få lov til at gemme den tastede adgangskode, og du bedes finde en ny adgangskode, der opfylder kravene.


Tilbage til forrige side          Op til menusiden          Videre til næste side