Velkomstsiden og loginmuligheder


Den først side af den digitale ansøgningsportal er velkomstsiden. Bemærk, at du på denne side kan vælge hvilket sprog du vil have portalen til at fremgå på, da du øverst på siden kan vælge enten dansk eller engelsk. Du kan også åbne en online hjælpetekst, ved at klikke på ikonet med spørgsmålstegnet yderst til højre.

For at få adgang til den digitale ansøgningsportal, skal du vælge hvordan du vil logge på. Der er tre forskellige måder.

  • Log ind med institutionslogin: Hvis du er studerende på et dansk universitet, kan du bruge dit intranetlogin ved at trykke på knappen "Login".
  • Log ind som selvoprettet bruger: Hvis du tidligere har oprettet din egen profil i portalen, kan du logge på med denne profil ved at trykke på knappen "Log på som selvoprettet bruger". Dette vil typisk være sådan du logger på hvis du er udenlandsk ansøger.
  • Log ind med NemID: Du kan logge på med din NemID konto ved at trykke på denne knap.

Typisk vil danske ansøgere logge på med institutionslogin eller NemID, og udenlandske ansøgere vil først oprette en brugerprofil og derefter logge på som selvoprettet bruger. Du kan læse mere om disse loginmetoder på siderne linket nedenfor.


Op til menusiden        
Videre til næste side