Tidsfrister og datoer

Hvis du vil søge ind på erhvervskandidatuddannelsen i jura, er der centrale datoer og vigtige informationer, som du skal være særligt opmærksom på.

Studiestart i september 2019

  • Ansøgningsfrist 1. marts:
    Du får svar senest 10. juni.

Vær opmærksom på at du skal sige ja eller nej tak til den tilbudte plads senest 15. juni. 

Nye ansøgningsfrister fra og med 2019

Fra og med optaget 2019 er der indført nye ansøgningsfrister. Ansøgningsfrist til studiestart september 2019 er den 1. marts 2019.

Læs altid under 'Ansøgning og Optagelse' på den erhvervskandidatuddannelse, du søger optagelse på for detaljer om ansøgningsfrister og adgangskrav.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Du modtager svar på din ansøgning om optagelse på erhvervskandidatuddannelsen gennem ansøgningsportalenDu får besked per e-mail, når svaret er klar i portalen.

Forlænget svartid ved manglende dokumentation

Skal vi rykke for manglende dokumentation i forbindelse med din ansøgning, er du ikke garanteret svar inden svartiden. Svartiderne er vejledende og er betinget af, at din ansøgning indeholder alle nødvendige informationer for, at vi kan behandle ansøgningen.

Status på ansøgning og beskeder fra universitetet

Du kan følge status på din ansøgning og læse beskeder fra universitetet på ansøgningsportalen.

Forlænget ansøgningsperiode uden fast svarfrist

Hvis du har søgt efter disse ansøgningsfrister på en uddannelse med forlænget ansøgningsperiode, er der ikke en fast svarfrist. Du modtager svar, inden du skal tilmelde dig undervisning på uddannelsen, og du kan læse mere om undervisningstilmelding under ”Min uddannelse” på KUnet (kræver login).