Studiestart på matematik

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart i august, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

  • høre om de forskellige kurser, du skal have
  • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
  • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • møde dine nye medstuderende og undervisere.

Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til din uddannelses online studiestartsrum, så snart du har takket ja til din studieplads. Her kan du med det samme tage hul på vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

I studiestartsrummet kan du:

  • Møde din dekan, studieleder og dine tutorer
  • Læse om, hvad der sker i studiestarten
  • Tilmelde dig velkomstdagene
  • Få vigtig information og indsigt i din nye uddannelse i e-læringsforløbet Klar til uni

Dine tutorer tager godt imod dig

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe tutorer, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus til velkomstdagene på din uddannelse.

Velkomstdage på din uddannelse

Fra søndag den 27. august i uge 34 til onsdag den 30. august i uge 35 2023 har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter, der supplerer online introduktionen og klæder dig både fagligt og socialt på til studielivet. Du vil også møde dine nye medstuderende og dine engagerede tutorer.

Hyttetur

Fra onsdag den 30. august til lørdag den 2. september i uge 35 2023 har du også mulighed for at tage med på en hyttetur med dine tutorer og nye medstuderende. Her kan du lære dine nye medstuderende endnu bedre at kende.

Find mere info om tid, sted og tilmelding i dit online studiestartsrum.

Studieforberedende brush up-kursus i matematik

Som ny studerende på matematik får du også tilbudt et brush up-kursus i matematik. Kurset er til dig, som gerne vil have genopfrisket matematikken, inden du starter på studiet.

For dig som ikke har haft matematik i to år eller længere, vil der være mulighed for at deltage på campus den 21.-25. august 2023. For alle nye studerende har vi også et online brush up-kursus, som du kan tage, lige når det passer dig.  

Brush up-kurset er gratis, og det er frivilligt at deltage.

Du kan både tilmelde dig og læse mere om brush up-kurset i online studiestartsrummet, når du har sagt ja til din studieplads.

Din første undervisning ligger i uge 36

Du starter med kurserne Introduktion til de matematiske fag og Diskrete matematiske metoder. Dine øvrige kurser afhænger af, hvilken specialisering du vælger. Du kan se, hvilke specialiseringer der er på uddannelsen under Undervisning og opbygning.