Bachelor i fødevarer og ernæring

Fødevarer og ernæring er en naturvidenskabelig uddannelse, der giver dig mulighed for både at skabe fremtidens bæredygtige fødevarer, og forstå hvad der sker i kroppen, når vi spiser maden.

Du kommer til at arbejde med løsninger på verdens aktuelle fødevare- og klimaudfordringer, herunder hvordan vi producerer fødevarer bæredygtigt - f.eks. cirkulært og plantebaseret - samt hvordan vi kan reducere madspild. Som fødevareekspert kan du arbejde med bl.a. bæredygtig fødevareproduktion, fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet eller sundhed. Du kan specialisere dig inden for sundhed og ernæring, kvalitet og teknologi eller som fødevareingeniør.

 Læs mere om uddannelsen under Karrieremuligheder

Mød de studerende

Emil fra fødevarer og ernæring podcast

Fødevarer er ting, du ser i supermarkedet, ting du har der hjemme. Det er ting, du kan forholde dig til. Det synes jeg er mega fedt.

Emil, studerende på fødevarer og ernæring, fra KU Studieliv podcasten