Studiestart på fødevarer og ernæring

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart i august, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

 • høre om de forskellige kurser, du skal have
 • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
 • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
 • møde dine nye medstuderende og undervisere.

Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til din uddannelses online studiestartsrum, så snart du har takket ja til din studieplads. Her kan du med det samme tage hul på vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

I studiestartsrummet kan du:

 • Møde din dekan, studieleder og dine tutorer
 • Læse om, hvad der sker i studiestarten
 • Tilmelde dig velkomstdagene
 • Få vigtig information og indsigt i din nye uddannelse i e-læringsforløbet Klar til uni

Dine tutorer tager godt imod dig

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe tutorer, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus til velkomstdagene på din uddannelse.

Velkomstdagene på din uddannelse

Mandag den 28. august til tirsdag den 29. august i uge 35 2023 har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter, der supplerer online introduktionen og klæder dig både fagligt og socialt på til studielivet. Du vil også møde dine nye medstuderende og dine engagerede tutorer.

Hyttetur

Fra onsdag den 30. august til lørdag den 2. september i uge 35 2023 har du også mulighed for at tage med på en hyttetur med dine tutorer og nye medstuderende. Her kan du lære dine nye medstuderende endnu bedre at kende.

Find mere info om tid, sted og tilmelding i dit online studiestartsrum.

Deltag i kickstart workshoppen i matematik

Du kan få en faglig kickstart i matematik, der forbereder dig på dit første kursus ”Matematik og databehandling” i september. På dette kursus anvender du matematikken meget mere ”i hånden”, end du er vant til fra din ungdomsuddannelse. Det er derfor vores erfaring, at de fleste studerende får et godt udbytte af at deltage i kickstart workshoppen.

Til workshoppen vil du, igennem forskellige opgaver, komme omkring følgende emner:

 • Regneregler
 • Ligningsløsning
 • Differentialregning
 • Integralregning

Du får hjælp til de opgaver, du synes er svære.

Den faglige kickstart foregår den 22. og 23. august 2023 kl. 9-12 samt den 8. september kl. 12-15.

Du kan læse mere om workshoppen i dit online studiestartsrum, når du har sagt ja til din studieplads. Her finder du også opgaverne, som vil blive anvendt.

Din første undervisning starter i uge 36

Du starter med kurserne Matematik og databehandling og Fødevareproduktion, samfund og sundhed. Læs mere om kurserne på første år af uddannelsen under Undervisning og opbygning.